Tengerimalac tenyészet, tengerimalac tenyésztők > Állattenyésztés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tengerimalac tenyészet, tengerimalac tenyésztők > 8 weboldal. Kategória leírása: Tengeri malacok szaporítása, tengeri malac tenyésztők honlapjai. Egyre több embernek okoz örömöt ez az apró, terráriumban könnyen tartható állat. A tenyésztésével foglalkozó oldalakat gyűjtöttük össze a kategóriában.

allattenyesztes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Lunabakelo tenyészet
Lunabakelo tenyészet
http://www.lunabakelo.hu/

A tenyészet megalapítója Szűcs Erika volt. Ő már évekkel ezelőtt tudta hogy mi a tenyésztési célja. Ami nem más mint kiváló típusú, szép, egyszínű példányok továbbtenyésztése. Lehetőleg fekete, csokoládébarna és aguti színváltozatokban.

www.lunabakelo.hu
Svájci Teedy Kennel
Svájci Teedy Kennel
http://www.ch-teddy.hu/

A Haribo Kennel Tengerimalac Tenyészetet Zsók Katalin alapította. A tenyészetben egyfajta tengerimalacot, a Svájci Teedy tengerimalacokat tenyésztenek. Ez a változat génmutáció következtében jött létre. Ezt a mutációt sikerült állandósítani és továbbtenyészteni.

www.ch-teddy.hu
Sió Valley tenyészet
Sió Valley tenyészet
http://www.siovalley.hu/

A tenyészetben viszonylag sok típusú tengerimalac található. Néhány tengerimalacnak neves külföldi szülője van. A tenyésztés folyamán igyekeznek frissíteni a tengerimalacok genetikai állományát. Természetesen a fajtajelleg megőrzése mellett.

www.siovalley.hu
El Cobaja tengerimalacok
El Cobaja tengerimalacok
http://www.elcobaya.hu/

A tenyészetet 2001-ben alapították tehát több mint tíz éves múltra tekinthet vissza. A tenyészetben jellemzően angol bóbitás és angol rövid szőrű tengerimalacok találhatóak. A tengerimalacok létszáma folyamatosan növekszik, úgyhogy napjainkra már eladó tengerimalacokat is lehet itt vásárolni.

www.elcobaya.hu
Abesszin tengerimalacok
Abesszin tengerimalacok
http://www.malacok.hu/

Fajtiszta abesszin tengerimalacok tartása, tenyésztése. A tenyészet története a kezdetektől. Tengerimalacok tartásához nélkülözhetetlen eszközök, ketrecek és egyéb kellékek. A tengerimalacok panzióztatása.

www.malacok.hu
Old Warrior Kennel
Old Warrior Kennel
http://oldwarrior.kalmi.hu/

AZ Old Warrior Kennelben nagyon magas színvonalú tenyésztés zajlik. A versenyeken kiállított állatok szép eredményeket értek el, nemzetközi és hazai versenyeken is. A tenyészetben törekednek a fajtisztaságra ezzel is megőrizve a fajta jellegét.

oldwarrior.kalmi.hu
Tengerimalacok tenyésztésének története
Tengerimalacok tenyésztésének története
http://www.gemon.ro/fajta3.htm

A tengerimalacokat küllemük alapján a XX. század második felében kezdték el szelektálni. Ez a folyamat a brit szigeteken kezdődött ahol nagyon sok fajtát tenyésztettek ki. Ezek a példányok azután az egész világon elterjedtek.

www.gemon.ro
Tengerimalacok vemhesség alatt
Tengerimalacok vemhesség alatt
http://www.vikcs.eoldal.hu/cikkek/tenyesztes/vemhesseg-es-elles.html

Egy vemhességi időszak nagyjából 65-70 napig tart. Ez az időszak nagyon nehéz egy vemhes nőstény számára. A nőstényeknek ilyenkor csendes, nyugodt stresszmentes környezetre van szükségük. Testük tömege jelentősen megnő, célszerű ebben az időszakban több c vitamint adni számukra.

www.vikcs.eoldal.hu
Oldal leírása
allattenyesztes.wyw.hu: Állattenyésztés katalógus. Állattenyésztéssel, állattartással foglalkozó honlapok gyűjteménye. Állattenyésztés, állattartás. Háziállatok, haszonállatok és hobbiállatok tenyésztése, takarmányozása, korszerű állattartás technológiája. Szaktanácsadás, szervezetek valamint tenyésztők.
Gyűjteményünkben 252 válogatott állattenyésztés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 252 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 12689