Tengerimalac tenyészet, tengerimalac tenyésztők > Állattenyésztés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tengerimalac tenyészet, tengerimalac tenyésztők > 8 weboldal. Kategória leírása: Tengeri malacok szaporítása, tengeri malac tenyésztők honlapjai. Egyre több embernek okoz örömöt ez az apró, terráriumban könnyen tartható állat. A tenyésztésével foglalkozó oldalakat gyűjtöttük össze a kategóriában.

allattenyesztes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Lunabakelo tenyészet
http://www.lunabakelo.hu/

A tenyészet megalapítója Szűcs Erika volt. Ő már évekkel ezelőtt tudta hogy mi a tenyésztési célja. Ami nem más mint kiváló típusú, szép, egyszínű példányok továbbtenyésztése. Lehetőleg fekete, csokoládébarna és aguti színváltozatokban.

Lunabakelo tenyészet
Sió Valley tenyészet
http://www.siovalley.hu/

A tenyészetben viszonylag sok típusú tengerimalac található. Néhány tengerimalacnak neves külföldi szülője van. A tenyésztés folyamán igyekeznek frissíteni a tengerimalacok genetikai állományát. Természetesen a fajtajelleg megőrzése mellett.

Sió Valley tenyészet
Svájci Teedy Kennel
http://www.ch-teddy.hu/

A Haribo Kennel Tengerimalac Tenyészetet Zsók Katalin alapította. A tenyészetben egyfajta tengerimalacot, a Svájci Teedy tengerimalacokat tenyésztenek. Ez a változat génmutáció következtében jött létre. Ezt a mutációt sikerült állandósítani és továbbtenyészteni.

Svájci Teedy Kennel
Old Warrior Kennel
http://oldwarrior.kalmi.hu/

AZ Old Warrior Kennelben nagyon magas színvonalú tenyésztés zajlik. A versenyeken kiállított állatok szép eredményeket értek el, nemzetközi és hazai versenyeken is. A tenyészetben törekednek a fajtisztaságra ezzel is megőrizve a fajta jellegét.

Old Warrior Kennel
El Cobaja tengerimalacok
http://www.elcobaya.hu/

A tenyészetet 2001-ben alapították tehát több mint tíz éves múltra tekinthet vissza. A tenyészetben jellemzően angol bóbitás és angol rövid szőrű tengerimalacok találhatóak. A tengerimalacok létszáma folyamatosan növekszik, úgyhogy napjainkra már eladó tengerimalacokat is lehet itt vásárolni.

El Cobaja tengerimalacok
Abesszin tengerimalacok
http://www.malacok.hu/

Fajtiszta abesszin tengerimalacok tartása, tenyésztése. A tenyészet története a kezdetektől. Tengerimalacok tartásához nélkülözhetetlen eszközök, ketrecek és egyéb kellékek. A tengerimalacok panzióztatása.

Abesszin tengerimalacok
Tengerimalacok tenyésztésének története
http://www.gemon.ro/fajta3.htm

A tengerimalacokat küllemük alapján a XX. század második felében kezdték el szelektálni. Ez a folyamat a brit szigeteken kezdődött ahol nagyon sok fajtát tenyésztettek ki. Ezek a példányok azután az egész világon elterjedtek.

Tengerimalacok tenyésztésének története
Tengerimalacok vemhesség alatt
http://www.vikcs.eoldal.hu/cikkek/tenyesztes/vemhesseg-es-elles.html

Egy vemhességi időszak nagyjából 65-70 napig tart. Ez az időszak nagyon nehéz egy vemhes nőstény számára. A nőstényeknek ilyenkor csendes, nyugodt stresszmentes környezetre van szükségük. Testük tömege jelentősen megnő, célszerű ebben az időszakban több c vitamint adni számukra.

Tengerimalacok vemhesség alatt
Hirdetések
Oldal leírása
allattenyesztes.wyw.hu: Állattenyésztés katalógus. Állattenyésztéssel, állattartással foglalkozó honlapok gyűjteménye. Állattenyésztés, állattartás. Háziállatok, haszonállatok és hobbiállatok tenyésztése, takarmányozása, korszerű állattartás technológiája. Szaktanácsadás, szervezetek valamint tenyésztők.
Gyűjteményünkben 254 válogatott állattenyésztés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 254 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13274