Sertéstenyésztés, sertéstenyésztők módszerei, hízlalás > Állattenyésztés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Sertéstenyésztés, sertéstenyésztők módszerei, hízlalás > 12 weboldal. Kategória leírása: Sertéstenyésztés Magyarországon és a fejlett sertéstenyésztéssel rendelkező országokban. Nagyüzemi és házi sertéstenyésztés.

allattenyesztes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Sertéstenyésztés anyagok
Sertéstenyésztés anyagok
http://www.agr.unideb.hu/animaldb/sertes/index.htm

Nagyon hasznos, a sertések tenyésztésében nagy segítséget nyújtó anyagok. Az anyagok egy része hanganyag, a másik része pedig mint videó tekinthető meg. Több fajta tenyésztéséhez nyújtanak támpontot.

www.agr.unideb.hu
Bonafarm csoport
Bonafarm csoport
http://www.bonafarm.hu/

A Bonafarm csoporton belül fejlett sertéstenyésztés és hizlalás folyik. Pusztán hízósertésből 300 000 darab van ami önmagában is nagy teljesítmény.

www.bonafarm.hu
Mangal Ilona sertéshizlalda
Mangal Ilona sertéshizlalda
http://www.mangold.hu/hu/index.php

Mintegy tíz évvel ezelőtt alakult a Mangal Ilona sertéshizlalda. Már akkor is az őshonos fajták tenyésztése volt az első számú célkitűzésük. Jelenleg ebben a kategóriában piacvezetőnek számítanak.

www.mangold.hu
Hungapig Kft.
Hungapig Kft.
http://www.hungapig.hu/sertes.html

A Hungapig Kft.története az 1960-as évekre vezethető vissza. Ekkor a herceghalmi Állattenyésztési Kutatóintézetet megbízták egy új, korszerű sertésfajta kitenyésztésére. A cél az volt hogy az új sertésfajta jól bírja a telepi, nagyüzemi viszonyokat.

www.hungapig.hu
ISV-Pannonhibrid
ISV-Pannonhibrid
http://www.isv.hu/sertestenyesztes

Az ISV-Pannonhibrid a magyarországi, tisztavérű fajtákra alapozza sertéstenyészetét. A törzstenyészetek Magyarország élvonalába tartoznak, igen jó minőségűek.

www.isv.hu
VETASA Kft.
VETASA Kft.
http://vetasa.hu/

A VETASA Kft. olyan berendezéseket és eszközüket forgalmaz amelyek könnyebbé teszik a sertések megtermékenyítését, szaporítását. A cégnek sok tapasztalata van hiszen már 1999-ben megkezdték működésüket.

vetasa.hu
Kunság Népe Zrt. sertéstelep
Kunság Népe Zrt. sertéstelep
http://www.kunsagnepe.hu/sertes.htm

A Kunság Népe Zrt. sertéstelepén igen magas, európai színvonalú tenyésztés zajlik. Vonatkozik ez a takarmányozásra, menedzselésre és a technológiára is. A hozzávetőleges kocalétszám mintegy 500 darab.

www.kunsagnepe.hu
Fejlett tenyésztés Magyarországon
Fejlett tenyésztés Magyarországon
http://sertestenyesztes.blogspot.hu/2011/08/vilagszinvonalu-sertestenyesztes ...

Magyarországon magas színvonalú sertéstenyésztés van. Ezt az is bizonyítja hogy a Rattlerow Seghers Kft tulajdonosának képviselője általában hazánkba hívja vendégeit ha magas színvonalú tenyészetet akar bemutatni.

sertestenyesztes.blogspot.hu
David Beckham sertéseket tenyészt
David Beckham sertéseket tenyészt
http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/egy-uj-sertesfajt-koszonhetunk-sir-da ...

Kevesen tudják hogy a volt nagyszerű angol labdarúgó jelenleg sertések tenyésztésével foglalkozik. Már ebben a szakmában is jelentős eredményt el. Sikerült egy új fajtát kitenyésztenie a komát. A koma a fekete cornwalln és a mangalica kereszteződéséből jött létre.

www.baon.hu
Szárazpatak Kft.
Szárazpatak Kft.
http://puspokimangalica.mtt.hu/

A Szárazpatak Kft. egyik fő tevékenysége a mangalica típusú sertések tenyésztése. A tenyésztésbe bevont állatokat megpróbálják a lehető legtermészetesebb módon tartani, ezzel biztosítva az állományminőségét.

puspokimangalica.mtt.hu
Sertések tenyésztése Spanyolországban
Sertések tenyésztése Spanyolországban
http://sertestenyesztes.blogspot.hu/

Spanyolországban a legfejlettebb sertéstenyésztés Katalóniában és Aragóniában van. Itt szinte mindenfelé található egy sertéstelep. Annak ellenére található 2, 5 millió koca és szaporulata hogy ez a két vidék vízben és gabonában bizony szegényesnek mondható.

sertestenyesztes.blogspot.hu
Tenyésztés külföldön és Magyarországon
Tenyésztés külföldön és Magyarországon
http://www.agr.unideb.hu/animaldb/sertes/teny.htm

Nagy változások a világ sertéstenyésztésében nem várhatóak. Továbbra is előtérben marad az állatok stresszmentesítése, az SPF típusú állományok minél szélesebb körben való elterjesztése és a minőségi sertéstenyésztés.

www.agr.unideb.hu
Oldal leírása
allattenyesztes.wyw.hu: Állattenyésztés katalógus. Állattenyésztéssel, állattartással foglalkozó honlapok gyűjteménye. Állattenyésztés, állattartás. Háziállatok, haszonállatok és hobbiállatok tenyésztése, takarmányozása, korszerű állattartás technológiája. Szaktanácsadás, szervezetek valamint tenyésztők.
Gyűjteményünkben 252 válogatott állattenyésztés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 252 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 12689