Top 40 legújabb link > Állattenyésztés - wyw.hu

Tartalom:

allattenyesztes.wyw.hu

Sertés és egyéb haszonállat tartástechnológia
Sertés és egyéb haszonállat tartástechnológia
http://www.stalltechnik.hu/

Sertés, szarvasmarha, ló tartástechnológiai szerelésekkel, szervizelésekkel foglalkozik cégünk, melyet 2008-ban alapítottunk, 100%-ban magyar tulajdonnal. Külföldön szerzett elméleti és gyakorlati tapasztalatok alapján végezzük fejlesztéseinket, így mindig megfelelünk a legújabb tartástechnológiai, állatjóléti szabályoknak, előírásoknak. Európa számos országában prémium minőséggel, mérnöki precizitással szolgálunk ügyfeleinknek.

www.stalltechnik.hu
Bécsi kék, Castor rex, Hotot és törpe nyulak tenyésztőtől
Bécsi kék, Castor rex, Hotot és törpe nyulak tenyésztőtől
http://www.logofulutorpenyul.hu/

Eladó különböző fajtájú törpe és normál méretű nyuszik a Country Bunnies hobbi törpenyúltenyészetben. Törpe kosorrú (lógófülű) Színes törpenyuszik (álló fülűek) Normál méretben: - castor rex, - bécsi kék, - nagy hotot

www.logofulutorpenyul.hu
Szarvasmarha, juh, és kecske tenyésztési, tartási kellékek
Szarvasmarha, juh, és kecske tenyésztési, tartási kellékek
http://www.ferrobull.hu/

Cégünk saját gyártású termékek mellett Tru-Test és Speedrite állattartási és tenyésztési termékeket kínál. Megalkottuk a szerintünk legegyszerűbben telepíthető, kezelhető és rendkívül időtálló szarvasmarha tartási, juh tenyésztési és kecske tartástechnológiai kellékeket. Minden termékünket saját gazdaságunkban is évek óta használjuk és eszerint kiforrottá és időtállóvá alakítottuk. Kínálatunk: kezelőkaloda, napelemes villanypásztor, állatszállító utánfutó, borjúóvoda, kecskeetető, állatmérleg, oszlopverő gép, itatóvályú, etetőkocsi, itatóvályú.

www.ferrobull.hu
Freya's Beloved norvég erdei macska tenyészet
Freya's Beloved norvég erdei macska tenyészet
http://www.freyasbeloved.com

Norvég erdei macska tenyésztéssel foglalkozunk 2013 óta, mint a fajta szerelmesei. Tenyészetünkben két nőstény és egy kandúr cica található, valamennyien ezüst színváltozatúak.

www.freyasbeloved.com
OKJ-s mezőgazdasági és állattenyésztő tanfolyamok
OKJ-s mezőgazdasági és állattenyésztő tanfolyamok
http://www.melyiksuli.hu/felnottkepzes-okj-tanfolyamok/mezogazdasag

Mezőgazdasági, állattenyésztő, kertészeti, kutyakozmetikus képzések, tanfolyamok. A melyiksuli.hu elsősorban az iskolarendszeren kívüli tanfolyamokkal és képzésekkel foglalkozik és ajánlatokkal szolgál közvetlenül a hallgatók számára.

www.melyiksuli.hu
Ice Wine Kennel
Ice Wine Kennel
http://icewinekennel.com

Az Ice Wine Kennel weboldalán a Svájci Fehér juhászkutyafajról olvashatunk, valamint kiskutyákat is vásárolhatunk.

icewinekennel.com
Állattenyésztés - bio webáruház
Állattenyésztés - bio webáruház
http://bionom.hu/biobolt/allattenyesztes

Napjaink során sok káros anyagot tartalmazó árucikkel találkozunk. Ételeinket, kozmetikumainkat mérgezik ezek a mesterséges anyagok. A bionóm cikkek minden egészségtelen összetevőtől mentesek. A pozitív élettani hatások miatt a bio termékek népszerűsége állandóan nő. Az egészséges élet szerves részét képzik a bio termékek. Allergiásoknak kimondottan ajánlott a tünetek csökkentése érdekében. A Bionom biobolt a bio termékek széles skáláját tartalmazza. Kiemelten ügyelve arra, hogy a bio termék valóban mentes legyen minden egészségtelen összetevőtől.

bionom.hu
Zöldmáli Cseles drótszőrű magyar vizsla fedezőkan
Zöldmáli Cseles drótszőrű magyar vizsla fedezőkan
http://www.wire-vizsla.com

Zöldmáli Cseles drótszőrű magyar vizsla fedezőkan, aktív vadászkutya honlapja. Adatok, friss kiállítási és munka eredmények, alom és egyéb hírek, fotók és videók.

www.wire-vizsla.com
Tunguska szibériai macska tenyészet
Tunguska szibériai macska tenyészet
http://tunguska.fw.hu/

Egészséges (egészségügyileg szűréssel igazolt), tradicionális szibériai macskák tenyésztése.

tunguska.fw.hu
Bengáli macska - az új generáció!
Bengáli macska - az új generáció!
http://www.bengalicica.hu

St Titus Bengals - gyönyörű nemzetközi bengáli macskákat tenyésztünk. Vad kifejezéssel, leopárd szőrzettel, egyedi kedves természettel! Kivételesen barátságosak kisgyerekekkel! Erről győződjön meg Ön is! Személyesen és oldalunkon www.bengalicica.hu

www.bengalicica.hu
HU*Gallifrey's norvég erdei macska tenyészet
HU*Gallifrey's norvég erdei macska tenyészet
http://www.gallifreys-nfo.fw.hu/

A HU* Gallifrey's norvég erdei macska tenyészet 2012-ben lett regisztrálva a hazai Felis Hungarica klubnál, illetve nemzetközi szinten a FIFe-nél. Norvég erdei macskák Magyarországon klasszikus színekben. Honlapunkon olvashat cicáinkról, egészségügyi szűrési és kiállítási eredményeikről. Itt tesszük közzé az alomtervünket, továbbá megtekinthetők macskáink fotóalbumai és videói is.

www.gallifreys-nfo.fw.hu
Macska, macskafajták
Macska, macskafajták
http://macska.wyw.hu/

Macska, cicabarátok oldala: Macskafajták, betegségek, macska tenyésztés, egyszóval minden ami kedvenceinkel kapcsolatos. Macska vásárlás, örökbefogadás, cicás játékok.

macska.wyw.hu
Magyar Szürke szarvasmarha
Magyar Szürke szarvasmarha
http://www.szurkemarha.hu/

A Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesületének weboldala. A magyar szürkemarha húsának népszerűsítése, védjegye.

www.szurkemarha.hu
Kutya
Kutya
http://kutya.wyw.hu/

Kutya: Sok ember számára egy feltétel nélküli legjobb barát, egy igazi társ, egy játszótárs. Ugyanakkor életmentő vagy terápiás kutya, mely sokaknak segít a gyógyulásban. Minden egy helyen a kutyákról: kutyatenyésztés, kutyafajták, kennelek, tenyésztők, kutya apró, kutyamenhely, kutya betegségek...

kutya.wyw.hu
Fürj tenyésztés és tartás
Fürj tenyésztés és tartás
http://furj.wyw.hu/

A fürj (Coturnix coturnix), ismert mint: gazdasági fürj vagy japán fürj. Hazánkban még kevesen tartanak, pedig ez a fácánféle kismadár sokkal több figyelmet érdemelne finom húsa és tojása miatt. Oldalunkon megtaláltok mindent, ami a fürj tartással, tenyésztéssel, fajtákkal kapcsolatos.

furj.wyw.hu
Pulyka tartás és tenyésztés
Pulyka tartás és tenyésztés
http://pulyka.wyw.hu/

Oldalunk célja a pulykatenyésztés, pulykafajták bemutatása. Eme népszerű baromfi Amerikából származik, igen kedvelt a kalóriaszegény húsa. Oldalunkon számtalan pulyka recepteket is találtok.

pulyka.wyw.hu
Szarvasmarha tenyésztés
Szarvasmarha tenyésztés
http://szarvasmarha.wyw.hu/

Érdekel a szarvasmarha tenyésztés? Oldalunkon összegyűjtöttük a hasznos tudnivalókat, fajtaismertetőket, tenyésztőket, valamint a bikaviadalokról is találtok érdekességeket.

szarvasmarha.wyw.hu
Támogatás
Támogatás
http://www.kronika.ro/index.php?action=open&res=53784

Új támogatással próbálják fellendíteni a szarvasmarha - tenyésztést.

www.kronika.ro
Húsmarhák tartása és tenyésztése
Húsmarhák tartása és tenyésztése
http://www.szaktudas.hu/termekek+szarvasmarha+a_husmarha_tenyesztesenek_gyak ...

A weboldalon húsmarhák szaporításával foglalkozó szakmai könyveket ajánlanak a szarvasmarhák tenyésztésével foglalkozók figyelmébe.

www.szaktudas.hu
Szarvasmarha -tenyésztés könyv
Szarvasmarha -tenyésztés könyv
http://bookline.hu/product/home.action?id=2100438491&type=10&_v=Dr_Wellmann_ ...

Három nyelven megjelenő 1926 - ban íródott szakmai jellegű könyv mely ma is megállja a helyét. A könyvet fényképek díszítik.

bookline.hu
Hód - Mezőgazda Zrt
Hód - Mezőgazda Zrt
http://www.hodmezogazda.hu/

A Hód - Mezőgazda Zrt. szarvasmarha tenyészetében 1500 darab jól tejelő Holstein -Fríz szarvasmarha található. Ezek a szarvasmarhák 15 millió liter tejet termelnek évente.

www.hodmezogazda.hu
Mikroorganizmusok a szarvasmarhák tenyésztésében
Mikroorganizmusok a szarvasmarhák tenyésztésében
http://em.spirit.hu/mezogazdasag/szarvasmarha-tenyesztes

Bizonyos mikroorganizmusok kiválóan hasznosíthatók a szarvasmarhák tartásában, tenyésztésében. Az Em -Bio termékek nagy segítséget nyújtanak a szarmarhák szaporításával foglalkozó szakembereknek, tenyésztőknek.

em.spirit.hu
Ló, lovak
Ló, lovak
http://lo.wyw.hu/

Szereted a lovakat? Itt egy helyen megtalálod a legjobb magyar lovas oldalakat! Lovak tartása, lótenyésztés, lovas játékok, lovaglással kapcsolatos weboldalak, lovas táborok, lófajták, és lovastanyák gyűjteménye. Lovas egyesületek és szövetségek, képek videók.

lo.wyw.hu
Kecske, kecsketartás
Kecske, kecsketartás
http://kecske.wyw.hu/

Minden egy helyen a kecskékről. Kecskék tartása, tenyésztése és fajtaismertetők. Kecsketenyésztés, kecsketej, kecskesajt készítés. Kecskés fórumok, blogok.

kecske.wyw.hu
Állatvilág
Állatvilág
http://allatvilag.wyw.hu/

Állatvilág, állatok webkatalógus: Állatokkal foglalkozó tematikus katalógus. Állatkereskedések Budapesten és vidéken. Hobbi állatok tartása és tenyésztése. Háziállatok valamint vadállatok.

allatvilag.wyw.hu
Baromfi
Baromfi
http://baromfi.wyw.hu/

Baromfi, baromfitartással foglalkozó oldalak gyűjteménye. Gyöngytyúk, kacsa, liba, pulyka, tyúk és díszbaromfik. Baromfi feldolgozás, keltetés, vágóhíd, eladó baromfi, baromfi betegségegek, takarmányozás.

baromfi.wyw.hu
Mezőgazdaság
Mezőgazdaság
http://mezogazdasag.wyw.hu/

Mezőgazdaság: Állattenyésztéssel, földműveléssel, növénytermesztéssel, biogazdálkodással foglalkozó weboldalak gyűjteménye. Agrár oldalak, mezőgazdasági gépek, takarmányok.

mezogazdasag.wyw.hu
Svájci Teedy Kennel
Svájci Teedy Kennel
http://www.ch-teddy.hu/

A Haribo Kennel Tengerimalac Tenyészetet Zsók Katalin alapította. A tenyészetben egyfajta tengerimalacot, a Svájci Teedy tengerimalacokat tenyésztenek. Ez a változat génmutáció következtében jött létre. Ezt a mutációt sikerült állandósítani és továbbtenyészteni.

www.ch-teddy.hu
El Cobaja tengerimalacok
El Cobaja tengerimalacok
http://www.elcobaya.hu/

A tenyészetet 2001-ben alapították tehát több mint tíz éves múltra tekinthet vissza. A tenyészetben jellemzően angol bóbitás és angol rövid szőrű tengerimalacok találhatóak. A tengerimalacok létszáma folyamatosan növekszik, úgyhogy napjainkra már eladó tengerimalacokat is lehet itt vásárolni.

www.elcobaya.hu
Lunabakelo tenyészet
Lunabakelo tenyészet
http://www.lunabakelo.hu/

A tenyészet megalapítója Szűcs Erika volt. Ő már évekkel ezelőtt tudta hogy mi a tenyésztési célja. Ami nem más mint kiváló típusú, szép, egyszínű példányok továbbtenyésztése. Lehetőleg fekete, csokoládébarna és aguti színváltozatokban.

www.lunabakelo.hu
Old Warrior Kennel
Old Warrior Kennel
http://oldwarrior.kalmi.hu/

AZ Old Warrior Kennelben nagyon magas színvonalú tenyésztés zajlik. A versenyeken kiállított állatok szép eredményeket értek el, nemzetközi és hazai versenyeken is. A tenyészetben törekednek a fajtisztaságra ezzel is megőrizve a fajta jellegét.

oldwarrior.kalmi.hu
Sió Valley tenyészet
Sió Valley tenyészet
http://www.siovalley.hu/

A tenyészetben viszonylag sok típusú tengerimalac található. Néhány tengerimalacnak neves külföldi szülője van. A tenyésztés folyamán igyekeznek frissíteni a tengerimalacok genetikai állományát. Természetesen a fajtajelleg megőrzése mellett.

www.siovalley.hu
Abesszin tengerimalacok
Abesszin tengerimalacok
http://www.malacok.hu/

Fajtiszta abesszin tengerimalacok tartása, tenyésztése. A tenyészet története a kezdetektől. Tengerimalacok tartásához nélkülözhetetlen eszközök, ketrecek és egyéb kellékek. A tengerimalacok panzióztatása.

www.malacok.hu
Tengerimalacok vemhesség alatt
Tengerimalacok vemhesség alatt
http://www.vikcs.eoldal.hu/cikkek/tenyesztes/vemhesseg-es-elles.html

Egy vemhességi időszak nagyjából 65-70 napig tart. Ez az időszak nagyon nehéz egy vemhes nőstény számára. A nőstényeknek ilyenkor csendes, nyugodt stresszmentes környezetre van szükségük. Testük tömege jelentősen megnő, célszerű ebben az időszakban több c vitamint adni számukra.

www.vikcs.eoldal.hu
Tengerimalacok tenyésztésének története
Tengerimalacok tenyésztésének története
http://www.gemon.ro/fajta3.htm

A tengerimalacokat küllemük alapján a XX. század második felében kezdték el szelektálni. Ez a folyamat a brit szigeteken kezdődött ahol nagyon sok fajtát tenyésztettek ki. Ezek a példányok azután az egész világon elterjedtek.

www.gemon.ro
Tenyésztés külföldön és Magyarországon
Tenyésztés külföldön és Magyarországon
http://www.agr.unideb.hu/animaldb/sertes/teny.htm

Nagy változások a világ sertéstenyésztésében nem várhatóak. Továbbra is előtérben marad az állatok stresszmentesítése, az SPF típusú állományok minél szélesebb körben való elterjesztése és a minőségi sertéstenyésztés.

www.agr.unideb.hu
Fejlett tenyésztés Magyarországon
Fejlett tenyésztés Magyarországon
http://sertestenyesztes.blogspot.hu/2011/08/vilagszinvonalu-sertestenyesztes ...

Magyarországon magas színvonalú sertéstenyésztés van. Ezt az is bizonyítja hogy a Rattlerow Seghers Kft tulajdonosának képviselője általában hazánkba hívja vendégeit ha magas színvonalú tenyészetet akar bemutatni.

sertestenyesztes.blogspot.hu
Sertések tenyésztése Spanyolországban
Sertések tenyésztése Spanyolországban
http://sertestenyesztes.blogspot.hu/

Spanyolországban a legfejlettebb sertéstenyésztés Katalóniában és Aragóniában van. Itt szinte mindenfelé található egy sertéstelep. Annak ellenére található 2, 5 millió koca és szaporulata hogy ez a két vidék vízben és gabonában bizony szegényesnek mondható.

sertestenyesztes.blogspot.hu
David Beckham sertéseket tenyészt
David Beckham sertéseket tenyészt
http://www.baon.hu/bacs-kiskun/kozelet/egy-uj-sertesfajt-koszonhetunk-sir-da ...

Kevesen tudják hogy a volt nagyszerű angol labdarúgó jelenleg sertések tenyésztésével foglalkozik. Már ebben a szakmában is jelentős eredményt el. Sikerült egy új fajtát kitenyésztenie a komát. A koma a fekete cornwalln és a mangalica kereszteződéséből jött létre.

www.baon.hu
Kunság Népe Zrt. sertéstelep
Kunság Népe Zrt. sertéstelep
http://www.kunsagnepe.hu/sertes.htm

A Kunság Népe Zrt. sertéstelepén igen magas, európai színvonalú tenyésztés zajlik. Vonatkozik ez a takarmányozásra, menedzselésre és a technológiára is. A hozzávetőleges kocalétszám mintegy 500 darab.

www.kunsagnepe.hu
Oldal leírása
allattenyesztes.wyw.hu: Állattenyésztés katalógus. Állattenyésztéssel, állattartással foglalkozó honlapok gyűjteménye. Állattenyésztés, állattartás. Háziállatok, haszonállatok és hobbiállatok tenyésztése, takarmányozása, korszerű állattartás technológiája. Szaktanácsadás, szervezetek valamint tenyésztők.
Gyűjteményünkben 252 válogatott állattenyésztés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 252 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 12689