Baromfitenyésztés, baromfitartás, baromfiudvar > Állattenyésztés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Baromfitenyésztés, baromfitartás, baromfiudvar > 14 weboldal. Kategória leírása: Különböző fajhoz tartozó baromfik tenyésztése. Tojástermelés gazdaságosan. Baromfitenyésztők weblapjai. Általában a baromfitenyésztésről.

allattenyesztes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Baromfiak szaporítása
http://www.tyuktenyesztes.sokoldal.hu/baromfik_szaporitasa

Különböző fajtájú baromfik tenyésztése részletesen és egyéb állatok szaporítása. Víziszárnyasok tenyésztése és Magyarországon tenyésztett baromfik.

Baromfiak szaporítása
Poroszlói csirkék
http://www.poroszloicsirke.hu/

Ez a családi jellegű gazdaság már nagyon régóta foglalkozik csirkék tenyésztésével, keltetésével.

Poroszlói csirkék
Kacsatenyésztés tudományosan
http://www.agr.unideb.hu/animaldb/baromfi/kacsa/kacsa000.htm

Mindent a kacsatenyésztésről. A kacsák tojástermelő képessége, fontosabb fajták, biológiai sajátosságok.

Kacsatenyésztés tudományosan
Doanimal Állattenyésztési és Kereskedelmi Kft.
http://www.doanimal.hu/

A Doanimal Állattenyésztési és Kereskedelmi Kft. fő profiljába a baromfitenyésztés tartozik. A cég Veszprém város térségében tevékenykedik.

Doanimal Állattenyésztési és Kereskedelmi Kft.
Gallus Baromfitenyésztő és Keltető Kft.
http://www.gallus.hu/

A Gallus Baromfitenyésztő és Keltető Kft. fő profilja baromfik tenyésztése és nevelése. A cég elődje már az előző rendszerben is tevékenykedett. A vállalat a hazai teljes termékpálya lefedésére törekszik.

Gallus Baromfitenyésztő és Keltető Kft.
Perjési és Társa Mg. Kft.
http://www.perjesivad.hu/

A Perjési és Társa Mg. Kft. fácánok és foglyok szaporításával, tenyésztésével, nevelésével foglalkozik.

Perjési és Társa Mg. Kft.
Gyöntytyúktenyésztés hazánkban
http://disztyuk.ucoz.com/publ/gyongytyuk/a_gyongytyuktenyesztes_rovid_torten ...

Eleinte díszmadárként tartották a gyöngytyúkokat, a parasztság köreiben a 19. században kezdődött el tenyésztésük. A gyöngytyúktenyésztés hazai központja a Hortobágyi Állami Gazdaság volt. A szaporítás fénykora a múlt század hatvanas éveiben volt amikor három millió napos gyöngyöst sikerült keltetni. Ezek jelentős részét sikerült felnevelni, csak a kisebb, maradék részt terítették. Franciaországban és Olaszországban nagyon kedvelik a gyöngytyúkokat ezért nagyon sok gyöngytyúk került ide kivitelre. Sajnos napjainkban a gyöngytyúkok nem kapják meg azt a figyelmet amit megérdemelnek.

Gyöntytyúktenyésztés hazánkban
Strucc tenyésztés
http://strucc.hupont.hu/

Struccok tenyésztése, strucc keltetés, eladó struccok és tojások.

Strucc tenyésztés
Díszbaromfi
http://orpingtonbrahma.hupont.hu/

Orpington Brahma fajtájú díszbaromfik tenyésztése. A tenyésztéshez szükséges kakasokat Ausztriából a tyúkokat a hazai piacról szerezték be.

Díszbaromfi
Herceg Csirketermelő Kft.
http://herceg-kft.internettudakozo.hu/main.html

A cég több mint húsz éve foglalkozik baromfik tenyésztésével. A kezdeti időkben kizárólag tyúktenyésztéssel foglalkoztak.

Herceg Csirketermelő Kft.
Vadászfácánok tenyésztése
http://facanok.hu/sajat-facanaink

Vadászfácánok szaporítása. Fácán állomány értékesítése. Házi tyúktojások eladása.

Vadászfácánok tenyésztése
Nagisz Rt.
http://www.nagisz.hu/

A Nagisz Rt.elődje az egykor méltán nagy hírnévre szert tett Nádudvari Vörös Csillag Termelőszövetkezet volt. Az előd cég 1950-ben alakult, akkoriban csak minimális törzstőkével, néhány család, gazdálkodó közreműködésével. Eleinte szinte kizárólag csak növénytermesztéssel foglalkoztak.Napjainkra ez a helyzet teljesen megváltozott. A cég vagyona például több mint hét milliárd forintra duzzadt, ami a mai viszonyok közt is jelentősnek mondható. A cég a növénytermesztés mellett napjainkra állattenyésztéssel is foglalkozik. Tyúkokat, pulykákat valamint szarvasmarhákat, sertéseket, juhokat egyaránt magas színvonalon tenyésztenek.

Nagisz Rt.
Emutenyésztés
http://szabojozsef.uw.hu/emu.htm

Viszonylag rövid ideje tekint vissza az emutenyésztés magyarországi története.Az első példányokat Új Zélandról hozták Magyarországra. Az emuk hazai tenyésztőit a Magyar Emutenyésztők Szövetsége fogja össze.

Emutenyésztés
Korán István oldala
http://www.furjeskoran.sokoldal.hu/

Sajnos hazánkban a fürjek tenyésztése nem annyira elterjedt mint azt a helyzet megkívánná. Pedig a tartásuk nagyon gazdaságos, tojásuk pedig rendkívül sok értékes ásványi anyagot tartalmaz. Sok foszfor, vas, és komplex B-vitamin található a fürjtojásokban. Fogyasztásuk nagyon előnyös lehet az emberi szervezetre. Jelentős az A-vitamin tartalmuk is. A fürjtojást akár gyógyászati célokra is felhasználhatjuk orvossal való konzultáció után. Gyorsan nőnek és szaporításuk sem okoz különösebb gondot a fürjtenyésztőknek. További előnyük még hogy például tojásuk csak feleannyi koleszterint tartalmaz mint a tyúkoké. A fürjtenyésztés jó választás azoknak akik baromfik tenyésztésével szeretnének foglalkozni.

Korán István oldala
Hirdetések
Oldal leírása
allattenyesztes.wyw.hu: Állattenyésztés katalógus. Állattenyésztéssel, állattartással foglalkozó honlapok gyűjteménye. Állattenyésztés, állattartás. Háziállatok, haszonállatok és hobbiállatok tenyésztése, takarmányozása, korszerű állattartás technológiája. Szaktanácsadás, szervezetek valamint tenyésztők.
Gyűjteményünkben 254 válogatott állattenyésztés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 254 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13274