Állategészségügy, állatorvos, állatgyógyászat > Állattenyésztés - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Állategészségügy, állatorvos, állatgyógyászat > 14 weboldal. Kategória leírása: Az állatok egészségének megőrzése döntő jelentőségű lehet a tenyésztés eredményességére. Állatok egészségének védelme, betegségek megelőzése.

allattenyesztes.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Állattenyésztés, állategészségügy
Állattenyésztés, állategészségügy
http://www.equus.hu/8/

A cég gyógyszertáraiban magyar és külföldi márkás gyógyszerkészítmények kaphatók.

www.equus.hu
Állatgyógyászati készítmények
Állatgyógyászati készítmények
http://vet.info.hu/praxis/veterinarius.htm

Az oldalon valamennyi Magyarországon törzskönyvezett és forgalomban lévő gyógyszer és gyógyhatású készítmény is rendelhető. Az állatorvosokat is maximálisan támogatják tevékenységükben.

vet.info.hu
Az Unió előírásai
Az Unió előírásai
http://europa.eu/legislation_summaries/food_safety/animal_health/index_hu.htm

Az Európai Unió fontosabb szabályai és előírásai az állategészségügy területén.

europa.eu
Gyógyszerek állatoknak
Gyógyszerek állatoknak
http://www.petdrogeria.hu/web/

Az oldalon az állataikról gondoskodni akaró gazdák kiváló minőségű gyógyszereket kaphatnak és akár online is rendelhetnek kedvenceik számára a gyógyszerekből.

www.petdrogeria.hu
Tolnagro Állatgyógyászati Kft.
Tolnagro Állatgyógyászati Kft.
http://www.tolnagro.hu/

A Kft. két hasonló tevékenységgel foglalkozó cég fúziójából jött létre. A vállalat hivatalos központja Szekszárdon Tolna megye fővárosában található. A megrendeléseket nagyon gyorsan, egy napon belül teljesítik. A cég alkalmazottai között számos magas képesítésű állatorvos, gyógyszerész, agrármérnök és közgazdász is van..

www.tolnagro.hu
Állatkórház- Budatétény
Állatkórház- Budatétény
http://www.budatetenyiallatkorhaz.hu/

Az 1990-ben alapított intézményben öt állatorvos, négy asszisztens és 1 kutyakozmetikus látja el a beteg állatokat. A kórházban jól képzett állatorvosok tevékenykednek. Magyarországi viszonylatban különlegesnek számító speciális számító egyedi szolgáltatásaik vannak. Ilyen például a CT. Mindent megtesznek a beteg állatok gyógyításáért.

www.budatetenyiallatkorhaz.hu
Állattenyésztés - bio webáruház
Állattenyésztés - bio webáruház
http://bionom.hu/biobolt/allattenyesztes

Napjaink során sok káros anyagot tartalmazó árucikkel találkozunk. Ételeinket, kozmetikumainkat mérgezik ezek a mesterséges anyagok. A bionóm cikkek minden egészségtelen összetevőtől mentesek. A pozitív élettani hatások miatt a bio termékek népszerűsége állandóan nő. Az egészséges élet szerves részét képzik a bio termékek. Allergiásoknak kimondottan ajánlott a tünetek csökkentése érdekében. A Bionom biobolt a bio termékek széles skáláját tartalmazza. Kiemelten ügyelve arra, hogy a bio termék valóban mentes legyen minden egészségtelen összetevőtől.

bionom.hu
Nyíregyházi Állatkórház
Nyíregyházi Állatkórház
http://www.allatkorhaznyiregyhaza.hu/

A Nyíregyházi Állatkórház Szabolcs-Szatmár megye vezető állatkórháza. Már harminc éve működnek a megye területén az ott élő állattenyésztők és állatgazdák megelégedettségére.

www.allatkorhaznyiregyhaza.hu
Állatorvosi elsösegély szolgálat
Állatorvosi elsösegély szolgálat
http://www.allatelsosegely.hu/aktualis

Az Állatorvosi elsősegély szolgálat a hirtelen megbetegedett, sürgős orvosi beavatkozást igénylő esetekkel foglalkozik. Az oldalon megtalálhatók az egyes szolgáltatások árai. A honlapon az orvos válaszol rovatban állatorvos válaszol a látogatók kérdéseire.

www.allatelsosegely.hu
Novimed Kft.
Novimed Kft.
http://www.novimed.hu/

A Novimed készítményei jól hasznosíthatók a hazai állatok gondozásához, szaporításához. A cég ezzel járul hozzá az állatok életének jobbá tételéhez.

www.novimed.hu
Meghatározás
Meghatározás
http://www.kislexikon.hu/allategeszsegugy.html

Az állategészségügy kifejezés a házi állatok egészségi állapotára és betegségeinek gyógyítására vonatkozó eljárások összegzését foglalja magában.

www.kislexikon.hu
Budapesti Állatkórház
Budapesti Állatkórház
http://www.budapestiallatkorhaz.hu/

Az intézményben 24 órás orvosi állatorvosi ügyelet áll a kutyák és macskák rendelkezésére. A kórházban van baleseti,belgyógyászati sebészeti és szülészeti osztály is. Magas színvonalúak a diagnosztikai ellátások is. Az állatgyógyszertárban és felszerelésboltban a kutyák gyógyulásához nélkülözhetetlen gyógyszerek és felszerelések kaphatók.

www.budapestiallatkorhaz.hu
Dombóvári Kisállat Klinika
Dombóvári Kisállat Klinika
http://vet.info.hu/doki.htm

A klinikán ötféle ellátás van. Diagnosztikai, sebészeti, belgyógyászati és szülészeti. Az állatok fogáról a követ ultrahang segítségével távolítják el.

vet.info.hu
Állatorvos-tudományi Intézet
Állatorvos-tudományi Intézet
http://www.vmri.hu/

Az Állatorvos-tudományi Intézet hivatalos honlapja. Az intézet profiljába a házi állatok és a halak betegségeinek tanulmányozása tartozik. Emellett még a kórokozók genetikájának megfigyelésével is foglalkoznak tudományos szinten.

www.vmri.hu
Oldal leírása
allattenyesztes.wyw.hu: Állattenyésztés katalógus. Állattenyésztéssel, állattartással foglalkozó honlapok gyűjteménye. Állattenyésztés, állattartás. Háziállatok, haszonállatok és hobbiállatok tenyésztése, takarmányozása, korszerű állattartás technológiája. Szaktanácsadás, szervezetek valamint tenyésztők.
Gyűjteményünkben 252 válogatott állattenyésztés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 252 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 12689